Erdem DİLBAZ'a ait olan Sütlü Kemal Paşa tarifini biraz değiştirerek uyguladık ve çok başarılı sonuçlar elde ettik.
Malzemeler : 1 Paket Kemap Paşa tatlısı
2 lt Süt
400gr Toz şeker
Bir miktar tarçın
Uygulama: Efenim uygulama çok farklı değil aslında(evet biraz da kolaya kaçmak istiyorum) Yapılması gerekenler Kemal Paşa'nın paketinin arkasında yazmakta. Sadece yapılacak işlemlerde su yerine süt koyuyoruz ve belirtilen miktarda şekerin yarısını koyuyoruz. Şeker koyma kısmını arada sütün tadına bakarak istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Daha sonra da süt ve şeker karışımının içine istediğiniz miktarda tarçın ekliyorsunuz. Fakat aranızda tarçın sevmeyenler varsa daha sonra servis sırasında da tatlının üzerine tarçın serpebilirsiniz. Afiyet bal şeker olsun, damarlarınıza kan olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder