Biz bir grup insan olarak bir çok yemek tarifi ve cocktail denemesi yapıyoruz. Bazıları güzel, bazıları harika, bazıları mükemmel olmakla beraber bir diğer grup denememiz de "biz ettik siz etmeyin" diye isimlendirilebilir. Biz bu blogda çuvaldızı kendimize batırıp size iğneyle mazoşist tadlar yaşatma amacı güdüyoruz. Hemen deri kostümlerinizi giymeyin çünkü genelde sadece burnunuzu ve dilinizi ilgilendiren deneyimler yaşayacaksınız. Peşinen afiyet olsun.
12 Aralık 2010 Pazar
Tüyo - 3
Portakalın suyunu çıkarmadan dilimlerine ayırma konusunda problem yaşayanlardan mısınız? Bu durumda tek yapmanız gereken şey portakalın üstünden (dala bağlı olduğu kısım) küçük bir kısmı kesktikten sonra portakal ve kabuğu arasını açmak için bir çorba kaşığı kullanmak. Kaşık yeterli bir eğime sahip olduğundan dolayı portakala hiç zarar vermeden veya suyunu çıkarmadan kabuğundan ayırabilirsiniz. Bu aşamadan sonra ise bıçak ile portakalın üzerinde kalan beyaz kısımları soyabilirsiniz. Kolay gessin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder